Nyheder

Mike Paaske er klar til DM for smede

20-årige Mike Paaske følte sig ret sikker på, at han havde klare sig godt til regionsmesterskaberne for smede, da han var færdig med sin opgave en dag før de andre deltagere. Det blev da også en sikker sejr, og dermed er han klar til DM i Skills i Aalborg.

- Til regionsmesterskabet skulle vi bruge nogle teknikker, som jeg ikke er vant til at bruge så tit i det daglige, men jeg havde trænet lidt i forvejen, siger Mike Paaske, der til daglig er i lære hos KP Service, hvor han er udlært i april 2017.

Skulderskadet

Mike Paaske håber at kunne deltage i danmarksmesterskabet, men han er lige blevet opereret i skulderen efter en gammel skade, han fik da han kørte motocross.

- Lægen har lovet, at jeg bliver klar, så det håber jeg. Men jeg har ikke de store forventninger til DM, og konkurrencen bliver helt sikkert større end til regionsmesterskabet, siger Mike Paaske.

mike paaske
Mike Paaske er klar til DM i Skills for smede.