Nyheder

Unikt samarbejde mellem Rybners og Musikkonservatoriet

Denne nyhed er skrevet af eleverne i Talentklassen. 

neverlandEn gruppe elever fra Rybners Handelsskoles Talentklasse har indgået et unikt samarbejde med bandet Neverland, som består af en gruppe på 10 musikstuderende fra SDMK. Såvel HG-elever som bandet Neverland glæder sig vildt meget til at åbne dørene, og byde alle velkomne til et brag af en koncert til tonerne af ”Beat it”, ”Thriller” og en lang række andre af popidolets mange hits fra 80erne og 90erne. Koncerten begynder kl. 21.00, og dørene åbnes fra kl. 20.00.

”Vi satser på omkring 500 mennesker til koncerten, som vil blive markedsført via Facebook, plakater på forskellige uddannelsesinstitutioner, andre offentlige institutioner samt på Turistkontoret”, udtaler elevansvarlig for markedsføringsudvalget, Lise Bernholm Müller.

Innovativ tænkning
De to parter har indgået et samarbejde om at arrangere koncerten som bliver afholdt i handelsskolens lokaler i Svendsgade 19-21. Talentklassen står for at planlægge, markedsføre og afholde selve eventen, mens de musikstuderende naturligvis står for de musikalske indslag.

“Det er fantastisk, det er innovativ tænkning”, siger uddannelseschef på Rybners Handelsskole Dorte Lockdahl, mens hun fortsætter: “Det er jo et helhedsorienteret og praksisnært projekt, der skaber helhed og sammenhæng i elevernes læring. Det at arbejde praksisnært samt at skabe synergi mellem ungdomsuddannelser og videregående uddannelser danner en ny og spændende læringsplatform for vores elever“.

Udnytter og lærer af hinandens kompetencer
Ideen om at skabe et hyldestband omkring 80’ernes store popidol, Michael Jackson, er opstået som en del af et bachelorprojekt fra en af de studerende på SDMK, Steffen Hansen. Ifølge Steffen Hansen er valget faldet af respekt for personen og musikeren Michael Jackson, men også fordi der i hans musik findes uendelige mange musiske facetter at arbejde med og lære af.

”Det interessante ved samarbejdet mellem Talentsporet og SDMK-studerende er for mig mødet med andre unge iværksættere med en anden faglig baggrund end vores. Potentialet for at udnytte og lære af hinandens kompetencer, samt hvad der i fællesskabet er opnåeligt, synes ubegrænset. Og det er jeg vild med”, udtaler Steffen Hansen som er arkitekten bag projektet. Han fortsætter: ”Koncerten på Rybners Handelsskole er for mig og bandet en mulighed for at lave noget PR-materiale på Neverland, og samtidig blot startskuddet for en lang række koncerter”.

Så mens det for eleverne i Rybners Talentklasse er et læringsprojekt, hvor eleverne bliver udfordret på begreber som samarbejde, netværksdannelse, markedsføring, budgetter og planlægning, er hensigten for Neverland, at blive promoveret for derigennem at få skabt opmærksomhed omkring brandet Neverland.

Kontakt
Er der yderligere spørgsmål i forbindelse med arrangementet, kan der rettes henvendelse til Steffen Hansen (SDMK) på mobiltelefon: 2328 2158 eller til Morten Laursen fra Rybners Handelsskole på telefon: 4063 3346.

FAKTA
Rybners Handelsskoles Talentspor består af en klasse udvalgte elever der har det tilfælles at de alle har store ambitioner. Drømmen for mange elever er at ende med sin egen selvstændige virksomhed eller som mellemleder/leder indenfor detail-, handels- eller kontorbranchen.

Neverland er et band bestående af 10 studerende fra SDMK. Bandet som er opkaldt efter The King of Pop’s eget refugium fremfører musikken fra en af de allerstørste og mest indflydelsesrige multikunstnere nogensinde. Det nøje udvalgte repertoire negligerer hitlisterne og præsenterer både det mindre kendte materiale til de største hits.