Nyheder

Nice Hair-oplæg kickstartede forløb for handelsgymnasie-elever

Forløbet, der relaterer til fagene virksomhedsøkonomi og afsætning, markerer starten på det erhvervsøkonomiske område, som er en del af grundforløbet på 1. HHX/studieområde del 1.

De 250 studerende skal i grupper udarbejde - og senere præsentere - en synopsis, hvor de redegør for udfordringer i den regionale eller lokale virksomhed, som de selv har valgt at beskæftige sig med.

En af de særdeles succesfulde lokale virksomheder, som nogle af eleverne har valgt, er webshoppen Nice Hair. Herfra kiggede medejer Lasse Andersen torsdag formiddag forbi gymnasiets aula for at holde et oplæg for alle 1. års handelsgymnasieeleverne. Han fortalte om net-virksomhedens enorme succes og ekspansion og måden de har gjort det på, hvor særligt indkøb og promotion har været i fokus.

- Der er ingen tvivl om, at et forløb som dette med et spændende oplæg og problemstillinger hentet fra virkelighedens verden virker motiverende på eleverne, fastslår underviser Troels Højberg Nielsen.

IMG_0271-lille.jpg

Vilde facts om Nice Hair

  • Etableret af Tonny Nielsen Bruun i 2008 med lager i hans kælder
  • Har i dag 17 fuldtidsansatte og 34 ungarbejdere, heriblandt flere elever fra Rybners
  • Afsender ikke mindre end 22.000 pakker per måned
  • Den første svenske og den første tyske medarbejder er blevet ansat i år med henblik på at komme ind på landenes markeder
  • Har 195.000 fans på Facebook
  • 160.000 modtager Nice Hairs nyhedsbrev

IMG_0274-lille.jpg