Nyheder

Nye regnskabsforløb på forskellige niveauer

Er du en erfaren bogholder, eller har du kun snuset til regnskab med et ønske om at kunne mere? Uanset dit niveau, har Rybners Kursuscenter gjort det nemmere at vælge et overskueligt kursus, som passer til dig. Måske er du ledig og kunne tænke dig at arbejde med bogholderi og regnskab. Måske arbejder du i forvejen med regnskab i dit daglige arbejde og  vil opkvalificeres. Eller noget tredje. 

Tre nye forløb med forskellige opgaver i regnskabsprogrammet C5, klæder kursisten på til at arbejde med regnskab på forskellige niveauer, fortæller økonom Erik Holm, som underviser:

- Vi prøver at gøre kursisterne til hele regnskabsmennesker, fortæller han.

De tre niveauer:

  • Grundlæggende regnskab – for dig, som enten aldrig eller for lang tid siden har arbejdet med regnskab.
  • Controller – for dig, som enten arbejder eller tidligere har arbejdet med regnskab og gerne vil opnå flere kompetencer.
  • Regnskab, økonomi og controlling – er et grundigt kursus, som når hele vejen rundt, for personer, som arbejder eller gerne vil arbejde med administration.

Alle kurserne foregår i Open Learning, hvor kursisterne selvstændigt arbejder med opgaver, og en underviser står klar til at hjælpe.

sonja.jpg
Sonja Bolding Thyrsted er en af de kursister, som følger Controller-kurset.

- Jeg har været debitorbogholder for mange år siden, så det ligger der rimelig godt. Det skal bare hives frem igen, fortæller hun.

Over tre moduler arbejder hun med en stor sag, hvor hun skal arbejde med forskellige elementer i regnskabet.

- Jeg synes, det er alle tiders. Det virker fint at arbejde i Open Learning. Jeg kan godt lide, at man får det i fingrene, siger Sonja Bolding Thyrsted, som i det hele taget er tilfreds med, at lære noget.

- Når man for første gang i sit liv er arbejdsløs, er det bare med at få lov til at gå på kursus. Det er der jo sjældent tid til, når man er på en virksomhed, konstaterer hun.

Regnskab Open Learning er stadig åbent for personer, som vil på et mere afgrænset forløb – for eksempel lære nogle bestemte funktioner som debitorstyring eller årsafslutning i bogholderiet.

Herunder kan du læse, hvad flere af kursisterne i Regnskab Open Learning synes om kurset:

kenneth petersen.jpg
Kenneth Pedersen er jobsøgende og tager kurset for at ruste sig til at blive iværksætter. Han sætter især pris på, at det han lærer på kurset er noget han let kan anvende, for eksempel funktioner og genvejstaster i programmet, som han ikke kendte i forvejen.

- Min hverdag er blevet gjort nemmere. Der sidder mange rundt omkring på arbejdspladserne, som godt kunne bruge sådan et kursus. Jeg vender tilbage, for der er mange andre ting, som jeg godt vil lære og gerne vil betale for, siger han.

thorbjørn.jpg
Søger arbejde som kørende sælger, og tager kurset for at få ny viden, møde nye mennesker og komme i gang.

- Jeg synes, det er fint. Jeg vil gerne have noget nyt med i bagagen, og jeg regner med at kunne bruge noget med registrering af ordrer og så videre som kørende sælger. Du vil altid kunne bruge det du har lært privat eller bogføringsmæssigt, siger han.

pia.jpg
Pia Frahm Johnsen er nyuddannet på kontor. Hun kan godt lide, at kurset kører med Open Learning.

- Så kan man selv sidde og rode med det. Det lærer jeg mere af, end at en underviser tegner og fortæller på tavlen. Det er ens egen indsats, der bestemmer, hvor meget man vil have ud af det. Det er et spørgsmål om, hvor meget man vil lære, siger hun.

Se alle kurser her >