Nyhedsarkiv

Nyheder

20-01-2020 Kenny er Danmarks bedste flisemurerlærling

Kenny Bech Bruun, som uddanner sig til murer på Teknisk Skole, blev i weekenden kåret til Danmarks bedste flisemurer ved DM i Skills 2020. Det er tredje år i træk at en elev fra Rybners vinder et danmarksmesterskab ved Skills.


20-01-2020 Åbent hus på Rybners: 32 uddannelser at vælge imellem

Rybners’ ungdomsuddannelser holdt torsdag og lørdag åbent hus. Ca. 1100 folkeskoleelever og deres familier kiggede forbi. For til marts skal de unge vælge, hvad de vil efter folkeskolen.


17-01-2020 7. klasser bygger minihuse på Teknisk Skole

Elever fra Esbjerg Kommunes 7. klasser bygger ”Tiny Houses” på Rybners Tekniske Skole. Over to dage lærer eleverne i fællesskab at designe, bygge og markedsføre deres egne minihuse.


14-01-2020 Rybners sender fire seje håndværkere til DM i Skills

Kristian, Kenny, Jeppe og Dino stiller op til DM i Skills 2020 for Rybners Tekniske Skole. De har vundet regionsmesterskabet i Sydjylland for elektrikere, murer, tømrer og personvognsmekanikere. Nu venter Bella Centret og tre dage i kamp mod Danmarks bedste lærlinge.


13-01-2020 Peter Falktoft angreb smøgerne med fakta og skarpe holdninger

Sammen med Esbjerg Kommune, Røgfri Fremtid ved Kræftens Bekæmpelse og TrygFonden vil Rybners Gymnasium nedsætte rygning blandt kommunens unge. Som en del af indsatsen fik Rybners Gymnasium i Grådybet besøg af den populære radio- og tv-vært og anti-ryger Peter Falktoft.


13-01-2020 E-sport event: To dage med PC, PlayStation og passion

Billedserie. I weekenden var Rybners på Spangsbjerg Møllevej forvandlet til et mekka for e-sport. Her fandt den første udgave af Rybners eSport Event sted. Unge i alderen 12-22 kæmpede mod hinanden i CS:GO og FIFA om æren og fede præmier.


06-01-2020 Pressemeddelelse

Administrerende direktør for Rybners, Momme Mailund, har ønsket at blive løst fra sin ansættelse hos Rybners, da stillingen som administrerende direktør i Rybners ikke svarede til, hvad han havde forventet. Bestyrelsen har derfor indgået en aftale med Momme Mailund om hans fratræden, idet vi samtidig gerne vil takke Momme Mailund for hans indsats.