Nyheder

Nye muligheder med norske certifikater

- Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores kursustilbud, og vi kunne se en fordel for virksomhederne i, at kurserne lever op til de norske retningslinjer, så medarbejderne ikke skal af sted til Norge for at tage kurserne, men kan tage det hele samlet her, fortæller Kirsten Sinding, virksomhedskonsulent hos Rybners Kursuscenter.

036A6819_lille.jpg

Mange virksomheder i Danmark har medarbejdere, der arbejder på olie- og gasprojekter i Norge, og for dem er det væsentligt, at medarbejderne er opdaterede og har de rette certifikater, så produktionen kan fortsætte effektivt. Virksomhederne sparer penge, når medarbejderne tager kurserne på Rybners Kursuscenter, fordi de ikke skal sende deres medarbejdere til Norge for at få kurserne og betale rejseomkostninger i den forbindelse.

De norske certifikater kan erhverves for medarbejdere, som arbejder i offshorebranchen. Det er uddannelser inden for boltspænding og instrumentrørlægning offshore, som opfylder de norske retningslinjer, OLF 118 og OLF 120. Kurserne tager hhv. tre og fem dage, men har man allerede et af de kurser, kan man faktisk på blot én dag re-certificere sig.

Test og norsk bevis
Som noget nyt, har kursusdeltagerne nu mulighed for at tage en test for at erhverve sig de anerkendte norske certifikater, som de norske virksomheder kræver for at sikre, at de kurser, medarbejderne har taget, lever op til de norske retningslinjer for vejledningerne "Flensearbeid OLF 118" og "Fittings og small bore systemer OLF 120".
Kontakt: Virksomhedskonsulent Brita Billing, bbi@rybners.dk, mobil 6122 0955

Klik her for at læse mere om kurset