Nyheder

Oplev AMU fandt gode historier på Rybners

Der er et væld af gode historier på AMU-kurserne. Dem er der flere, der skal høre, og derfor er Oplev AMU-kampagnen draget på tur rundt i Danmark. Tirsdagens besøg på Rescue Center Denmark og Rybners Kursuscenter var ikke forgæves for Oplev AMU, som fik mange gode historie med hjem. 

amu svejs.jpg
På svejseværkstedet var Jørgen i gang med at genopfriske sin certificering i sort TIG-svejsning. Til daglig arbejder han som rejsemontør, hvor han har været i Afrika for at udføre svejsearbejde på en papirfabrik. For Jørgen er kurset et tiltrængt frirum fra et fysisk krævende arbejde, som foregår på meget lidt plads. Det var Jørgens sidste dag på kursus inden afrejse til Sverige med arbejdet.

amu autoteknik.jpg
Touren kom også forbi et hold toptunede autoeksperter fra Falck, der var i gang med det sjette modul af autoteknik. Her hilste de bl.a. på John og Rene, der var i gang med at afprøve deres system på nye biler.

amu bjærgning.jpg
Også bjærgnings- og kystredningskurserne blev besøgt, hvor Claus gav kursisterne instruktioner i håndteringen af et bugseringssæt i forbindelse med et kursus i bjærgning og bugsering af storvogne.

Fortæl din historie og vind!
Flere billeder fra Oplev AMU-touren kan ses på Oplev AMUs Facebook-side, hvor det også er muligt for denne uges kursister at dele sine kursus-oplevelser. Alle oplevelser – store som små – tæller og er med i lodtrækningen om lækre præmier sidst på ugen. Men det er også muligt at uploade billeder til Instagram via #oplevamu, som mange allerede har gjort.