Nyheder

Plejehjemsbeboere blev forkælet

Når man bor på plejehjem, kan man ligesom alle andre have brug for at komme ud af huset og få nye oplevelser. Det blev der rig mulighed for under besøget. 

Duften af træ, lyden af værktøj i brug og en god håndværkersnak er noget af det, som de ældre mænd kunne se frem til at opleve under besøget, mens de ældre kvinder kunne glæde sig til ren nydelse i skolens frisørsalon, hvor frisørelever stod klar til at vaske, føntørre og sætte hår med mere. Besøget blev afsluttet med en frokostmenu i skolens restaurant, hvor elever fra linjen Mad til mennesker forkælede gæsterne med god mad og venlig betjening.

IMG_2210.jpg

Fælles interesse

Besøget er blevet til i et samarbejde mellem Esbjerg Kommune og Rybners Tekniske Skole i Esbjerg. Det er samtidig en del af kommunens klippekortordning, som giver personalet mulighed for at bruge ekstra tid sammen med beboerne til aktiviteter, som beboerne selv vælger.

Også Marianne Kirk Nielsen, som er uddannelseschef på Rybners Erhvervsuddannelser, ser frem til besøget: "Vores elever glæder sig til at møde de ældre og samtidig få lejlighed til at træne deres fag i praksis", siger Marianne Kirk Nielsen.

IMG_2242.jpg

Besøget blev afsluttet med en fælles frokost kreeret og serveret af elever på skolens Mad til mennesker-linje.