Nyheder

Flere unge får glæde af Rybners Handelsskoles nye faciliteter

I mange måneder har håndværkerne knoklet for at skabe nye rammer til Rybners Handelsskole, og nu står resultatet klar:  en lys og topmoderne skole, hvor eleverne på de merkantile erhvervsuddannelser får optimale forhold for læring.

Det var salget af skolen i Svendsgade til Esbjerg Realskole, der skabte behovet for at renovere og ombygge en fløj på Spangsbjerg Møllevej, hvor Rybners Tekniske Skole, Rybners Tekniske Gymnasium og Rybners HF også holder til.

- Vi har fået nogle fantastiske omgivelser på en fuldt digitaliseret skole, og når vi så samtidig oplever en fremgang på hele to klasser mere end budgetteret, kan vi ikke være andet end meget tilfredse, konstaterer uddannelseschef på handelsskolen, Marianne Kirk Nielsen.

Hun glæder sig desuden over, at skolens elever er meget engagerede, har et faldende frafald og kommer ud med nogle flotte eksamener.

- Det er en glædelig tendens for vores samfund, for erhvervslivet står og råber på kompetent faglært arbejdskraft inden for kontor, detail og handel, fastslår Marianne Kirk Nielsen.

Den officielle indvielse af Rybners Handelsskole finder sted fredag den 2. februar kl. 10 - ca. 11. Her er der efter taler af blandt andet Rybners’ bestyrelsesformand Michael Mathiesen, uddannelseschef Marianne Kirk Nielsen og regionsrådsformand Stephanie Lose mulighed for at få en guidet rundtur på handelsskolen.

Lysskilt