Nyheder

Handelsskoleelever præsenterer idéer til nye virksomheder

Innovation og iværksætteri står højt på politikernes ønskeliste. Men det kræver gode idéer og hårdt arbejde. Noget som eleverne på Rybners Handelsskole gennem flere måneder har gravet frem, hugget til og pudset og poleret med alle de redskaber de har fra undervisningen, så de torsdag den 26. marts står klar med planer for nye virksomheder.

De har planlagt udførelsen, lavet beregninger af økonomi og bæredygtighed, fundet lokaler og inventar, planlagt marketing og meget andet for at skabe bæredygtige virksomheder. 

projekt god ide
Det er udelukkende piger, som er ved at gøre klar til den store præsentation. De går på HG Life 'n' Style

I løbet af projektperioden har repræsentanter fra Esbjerg Erhvervsudvikling, EDC ejendomsmægler, Skat samt en bankrådgiver været med til at gøre eleverne klogere på hver deres områder.

Torsdag den 26. marts fra klokken 10 – 12 bliver den store finale, når eleverne offentligt i Sædding Centret foran et dommerpanel skal fremlægge idéen og virksomhedsstrategien som var dommerne investorer, der overvejer at skyde penge i elevernes virksomheder.

Dommerpanelet består af centerchef for Sædding Centret, Lise Retbøll, samt undervisere med forskellige kompetencer fra Rybners Handelsskole. Panelet bedømmer elevernes arbejde og kårer den virksomhed, som har det største potentiale, bedømt på elevernes idé og forarbejde for at stable en virksomhed på benene.

Yderligere oplysninger:
Underviser Lizette Yde Frederiksen, mobil: 29466955, e-mail: ljf@rybners.dk