Nyheder

Populær fødselar blev fejret

Modsat den efterårsagtige dag dagen før skinnede solen på Rektor Lars Andersens fødselsdag - og ind ad Glassalens store ruder til receptionsgæsterne. Meget symbolsk, vil mange nok sige.

Siden november sidste år har Lars Andersen været rektor for de tre Rybners-gymnasier, STX og HHX i Grådybparken og HTX på Spangsbjerg Møllevej. Inden da stod han i mange år i spidsen for Rybners Tekniske Gymnasium, hvor han var den drivende kraft i opførelsen af den nye gymnasiebygning på Spangsbjerg Møllevej, og mange tillægger ham den største del af æren for, at HTX er blevet en stor uddannelse i Esbjerg.  

I 1999 blev Lars ansat som gymnasiets leder, og i 2005 blev lederbenævnelsen omdøbt til rektor i forbindelse med gymnasiereformen. Posten som rektor besad han helt frem til fusionen mellem EUC Vest og Rybners i marts 2014, hvor han i stedet - for en kortere stund - blev HR-chef. Da muligheden bød sig for igen at blive rektor og have med de unge mennesker at gøre, slog han til - også selv om det til tider kan være en barsk post at besidde i en ny-fusioneret institution, hvor der også kommer mange forandringer udefra.

Dagens talere, formand for Rybners' bestyrelse, Michael Mathiesen, Rybners' direktør, Peter Amstrup og formand for Erhvervsskolelederne i DJØF, Jens Porsgaard Nielsen, havde alle rosende ord til fødselaren - foruden om hans faglige og menneskelige egenskaber som leder også om hans imponerende cykelentusiasme, som dog samtidig virker en smule skræmmende på de tre talere.

Se flere fotos fra receptionen her.

Læs her en artikel om Lars Andersen i JydskeVestkysten, bragt på hans fødselsdag.

DSC_1211-lille.jpg
Til receptionen 

Funworld-lille.jpg

Untitled-1-lille.jpg

DSC_1201-lille.jpg