Nyheder

Forældre, lærere og elever ser frem til revyfesten på Rybners Tekniske Gymnasium

Det er 17. gang, gymnasiet afholder det festlige arrangement, og idérigdommen plejer at være stor, når der skal findes på revynumre.

I år er titlen The Huppet X Show – med inspiration fra The Muppets’ skøre univers, og igen i år har elevernes revyhold skabt en fantastisk kreativ og musikalsk forestilling.

I alt er 25-30 personer involveret i revyen inklusiv de to undervisere, Claus Ishøj og Tine Helen. Der er fire musikere, fem kulisseskabere og resten er skuespillere. De fleste af de medvirkende er 3.g’ere.

- Det er måske fordi, vi kender det hele lidt bedre, og tør give den gas, gætter en af de medvirkende, Alexander Imhoff fra 3.G.

- Vi har brainstormet på en række ideer, og flere af de sketches, der er nået gennem nåleøjet, er skrevet af elever. Claus og Tine har så blandt andet hjulpet med at skabe den røde tråd, fortæller Nicolai Nielsen, der også er fra 3.G.

Revy-3.jpg
Arkivfoto fra sidste års htx-revy.

- Vi tager blandt andet gas på samfundsfagslæreren Flemming, byggelærerne Henrik og Jørn og gymnasiets skiftende lederskab, afslører Nicolai.

Der opstår mange gode grin, når holdet øver hver mandag. Hele ugen op til revyen øver holdet hver dag og overnatter på gymnasiet.

- Vi kan kun sige: Glæd jer! Kom! Det bliver godt!, lyder det fra Martin Skovløber, 3.A.

Astrid stod for den flotteste plakat
I lighed med tidligere år har der kørt en plakatkonkurrence blandt eleverne forud for revyen. Årets vinder blev Astrid Fogh fra 3.C.
Revyplakat 2015-lille.jpg

Aftenen starter kl. 18.30 med velkomst(drink) og forret. Derefter er der revy i 45 minutter, og så serverer kantinen en lækker buffet. Det hele foregår i Teknodromen - gymnasiets store aula.

Senere på aftenen er der musikalsk underholdning for forældrene, mens eleverne fester og drikker øl i elevbaren i kælderen, hvor forældrene selvfølgelig også er velkomne.