Nyheder

Revyinstruktør vil være au pair og leder i militæret

2013-2.jpg

- Det er da lidt mærkeligt at skulle instruere sine medstuderende, smiler Henriette, der dog roser dem for at lytte godt efter og generelt tage godt imod hendes instruktioner.

Helt uerfaren med instruktørrollen er hun ikke, for i HATS (Helle Amatør Teater Samvirke) instruerede hun for et års tid siden et børneteaterstykke, hvilket gav blod på tanden.

- Det var en fed oplevelse, konstaterer den unge revyinstruktør, der skal til England og være au pair til sommer, når huen er kommet i hus. Dernæst vil hun søge ind til militæret, hvor hun gerne vil fortsætte og tage en lederuddannelse.

Øvelse gør mester
Revyholdet, der udover Henriette består af 11 skuespillere, fire musikere, fem scene- og teknikfolk, to rekvisitører , underviserne og medinstruktørerne Jeannette og Claus og lyd og lys fra1-2-3 Disko, har været helt bevidste om, at de ikke kommer sovende til en præstation, der kan matche sidste års forrygende revy.

Derfor begyndte de allerede inden jul at finde på ideer og skrive manuskript, så de var klar til at øve i januar. Målsætningen var, at skuespillerne efter vinterferien skulle kunne replikkerne mere eller mindre udenad, og i uge 12 blev der for alvor gået til stålet hver aften med overnatning på gymnasiet.

Så mon ikke tilskuerne godt kan glæde sig til ca. 45 sjove minutter i selskab med "Allan i eventyrland" i morgen aften kl. 18.30 i Teknodromen.

2013-1.jpg
Forventningspresset efter sidste års brag af en revy er stort, men revygruppen går efter at fortsætte det høje niveau.

2013-3.jpg