Nyheder

Rybners’ erhvervsuddannelser viser sig frem

Hvad skal jeg være? Et kæmpestort og komplekst spørgsmål, som alle unge står over for, når de er færdige med skolen. Lørdag den 27. januar kan de sammen med deres forældre forhåbentlig blive klogere på en lang række muligheder, når Rybners Tekniske Skole og Rybners Handelsskole slår dørene op til Åbent Hus.

Foruden de mange tekniske og merkantile erhvervsuddannelser, spændende fra frisør til smed og fra indkøbsassistent til vvs energispecialist, kan de unge også høre om EUX-uddannelserne, hvor de tager en erhvervsuddannelse samtidig med at de har fag på gymnasialt niveau, og 10. klasserne Tech10 og Business10. Her kan eleverne slå to fluer med ét smæk, idet de både får en 10. klasse og erhvervsuddannelsens grundforløb 1. Vælger de efterfølgende at søge ind på en erhvervsuddannelse, kan de starte direkte på grundforløb 2.

Murer mindebænk

Med en erhvervsuddannelse har du flere muligheder
Inden for flere fagområder er der mangel på faglærte - blandt andre murer, struktører, vvs’ere, gastronomer, tjenere, smede, skibsmontører og handels-, kontor og detailuddannede. Det betyder, at der er mange praktikpladser til de nuværende og kommende elever.

Derudover er mange unge ikke klar over, at de med en erhvervsuddannelse har rig mulighed for at videreuddanne sig i både ind- og udland.

Det er emner som disse, gæsterne kan blive klogere på til åbent hus, hvor de selvfølgelig også kan se de dygtige elever og faglærere demonstrere deres håndværk. 

Hvor og hvornår:

Åbent hus lørdag den 27. januar kl. 10 - 13

Spangsbjerg Møllevej 72, 6700 Esbjerg.

Facebook