Nyheder

Rybners Rock Restaurant succes for elever og for festivalgæster

Klokken 21 lørdag aften kunne Rybners Rock Restaurant melde alt udsolgt. I to dage havde lærere og elever fra grundforløbet Mad til mennesker sørget for god mad og drikke til sultne festivalgæster, som gerne ville betale lidt ekstra for en god madoplevelse. 

Og de var meget tilfredse, fortæller afdelingsleder Jens Carlsen. 

-  Al maden blev rost til skyerne af kunderne, som også gav udtryk for deres begejstring overfor vores elever. Faktisk var der 6 borde på 1. dagen som bestilte borde til 2. dagen. Da vi orienterede dem om at menuen på 2. dagen var en tilsvarende – kunne de kun glæde sig og sagde: ”Det håbede de sandelig også,” beretter Jens Carlsen. 

- Det var en stor oplevelse for eleverne, som oplevede driften af en restaurant på tætteste hold - både perioder med lav aktivitet samt andre med meget højt stressniveau, fortsætter han. 

300 aftenmenuer
Elever og lærere producerede små 300 aftenmenuer i køkkenvognen, som var stillet op til formålet. I løbet af lørdag dag solgte de smørrebrød og salater. De havde også planlagt og fabrikeret en del halvfabrikata til en overdådig brunch lørdag, men den var der desværre ikke afsætning på. 

Ud over kokke- og tjenerelever havde bagereleverne bagt brød. Derudover sørgede malerelever for, at stakittet foran restauranten strålede hvidt og tømrerelever satte stakittet op. 

RRR1.jpg
Fredag aften - restauranten er klar til de første kunder.

RRR2.jpg
Travlhed i køkkenvognen.

RRR4.jpg
Fra restauranten kunne man kigge til køkken og buffet. 

RRR3.jpg
Lørdag aften var der fuldt hus ude og inde. Cirka 55 gæster ad gangen. 

RRR5.jpg
Lørdag aften blev der produceret og solgt 168 stk. 3 retters menuer i 3 seatninger.