Nyheder

Rybners Tekniske Gymnasium er Danmarks bedste i elevløft!

Dansk Erhverv har analyseret 201 almene, tekniske og handelsgymnasier for deres evne til at løfte elevernes faglige niveau, efter der er taget højde for enkelte elevgruppers karakter fra folkeskolen samt forældrenes uddannelse og nuværende jobsituation. Tallene viser klart, at Rybners Tekniske Gymnasium er det tekniske gymnasium, der bedst løfter eleverne.

En stolt ledelse
Hvad denne flotte placering skyldes er Michael Fallesen, uddannelsesleder på Rybners Tekniske Gymnasium, ikke i tvivl om:

- Først og fremmest har vi på Rybners Tekniske Gymnasium nogle meget engagerede lærere, som har en anvendelsesorienteret tilgang til deres undervisning. Mange af vores undervisere har erfaring fra erhvervslivet, og derfor tager de ofte udgangspunkt i problemstillinger og eksempler fra "den virkelige verden".

hjemmeside 1.jpg
Rybners Tekniske Gymnasiums flotte førsteplads. Kilde: www.danskerhverv.dk

- Vores meget projektorienterede tilgang til undervisningen er bestemt også noget som løfter eleverne fagligt, da sociale faktorer som samarbejde og sparring er vigtige i læringssammenhænge, lyder det fra Michael Fallesen.  

Analysen fra Dansk Erhverv viser, at eleverne på Rybners Tekniske Gymnasium forventes at få et karaktergennemsnit på 6,74. Men eleverne kommer faktisk ud med et snit på 7,11 – hvilket betyder, at Rybners Tekniske Gymnasium er i stand til at løfte eleverne 0,37 mere end, hvad der forventes.

Og det glæder en glad rektor:

- Det er altid en glæde når vi kan opfylde de nationale mål, der stilles for vores elever. At vi dertil også formår at være det tekniske gymnasium, der løfter allermest synes jeg er stort, lyder det fra Lars Andersen, rektor på Rybners Gymnasium.  

hjemmeside3.jpg