Nyheder

Rybners til folkemøde i brandbil

fm19 1 web.jpg
Foto: Det store trækplaster for byens børn var Forsvarets F-16-jagerfly, men vores brandbil var også ret populær.

Energiens Folkemøde i Esbjerg er landets folkelige og faglige debatmøde om fremtidens energi, miljø og klima. 30 virksomheder og uddannelsesinstitutioner var repræsenteret heriblandt Rybners Rescue Center Denmark.  

- Vi er på folkemødet for at vise flaget for folk i Esbjerg. Vores brandbil er populær blandt børnene, og vi får en snak med de voksne om vores videreuddannelser og kurser, siger Brita Billing, virksomhedskonsulent hos Rybners Kursus- og Rescue center.

- Som leverandør af sikkerhedskurser til vindmøllebranchen og teknisk træning til olie- og gasindustrien, giver det rigtig god mening for os igen i år at deltage i folkemødet.

Energiens Folkemøde har som ambition af skabe opmærksomhed om de muligheder som uddannelse og job indenfor energi, miljø og klima rummer. Folkemødet afvikles af foreningen Energy Science World med støtte fra Esbjerg Byforum og flere fonde.

fm19 2 web.jpg
fm19 3 web.jpg
Foto: Har du "shaky hands" eller er din motorik helt i top? I vores telt på Energiens Folkemøde kunne gæsterne teste deres motoriske evner.