Nyheder

Htx-elever præsenterede innovative ideer

Kan fremtidens virksomheder lave deres plasticaffald om til olie? Kan man undgå trafikulykker med en "gemme-væk-oplader"? Kan vores transportvirksomheder have et mere sikkert arbejdsmiljø med en container-fastspænding? Kan man undgå fedtet hår?

Fjorten innovative ideer blev præsenteret af eleverne fra 3c og 3g torsdag den 19. januar, da der blev afholdt teknologimesse på Rybners HTX.

Bente Thomsen og Flemming Pors Knudsen, innovationskonsulenter fra Erhvervsakademi Sydvest, deltog som eksterne dommere og kunne se et stort potentiale i de ideer, der blev præsenteret. De var imponerede over elevernes engagement og havde mange forslag til samarbejde med lokale virksomheder.

Frederik Jørgensen, Mikkel Bodilsen, Henrik Danielsen og Birgitte Pedersen fra 3c fik en andenplads med deres projekt Cooltent (for behageligt indeklima i et telt). Førstepladsen fik Nanna Bruun, Kasper Kristensen og Frederik Henriksen med projektet Ark, en cykellås med en påmindelseslyd, der minder ejeren om at låse cyklen.

08-IMG_3654.JPG

07-IMG_3662.JPG

10-IMG_3678.JPG