Nyheder

Seks frisørmestre garanterer elevpladser

Frisører skal tale med mange kunder hver dag, de skal tage ansvar og initiativ, de skal have drive og personlighed. 

Rybners Tekniske Skole og seks frisørmestre er nu gået sammen om at skaffe elever, som kan leve op til kravene. De seks frisørmestre garanterer en elevplads til hver en elev. Rybners Tekniske Skole står for at formidle kontakten, fordi frisørerne ikke har ressourcer til at modtage og svare på mange ansøgninger. 

- Vi oplever, at færre unge, som har, hvad der skal til, søger ind på frisøruddannelsen. I mange år har det været svært at skaffe en elevplads som frisør, men har du de rette kvalifikationer, er det ikke tilfældet, siger Rikke Christensen, som er afdelingsleder for frisøruddannelsen på Rybners Tekniske Skole. 

- Vi hjælper frisørmestrene, fordi vi mangler de rette elever. Hvis vi ikke får uddannet flere frisører, kommer der til at mangle uddannede frisører i branchen om få år, forklarer hun. 

Søg stillingen gennem vejleder
Interesserede skal kontakte vejleder Kirsten Schlie på telefon: 61201287 eller email: kmsc@rybners.dk. Hun er klar til at svare på spørgsmål. 

For at søge en af pladserne, skal du aflevere en motiveret ansøgning og et cv. 

I efteråret er det muligt at søge en af skolens kvotepladser. Her bliver ansøgerne også bedømt ud fra erfaringer og personlighed. Følg med på hjemmesiden for at se, hvornår du kan søge kvoteplads. 

Læs mere om frisøruddannelsen

frisør10.jpg