Nyheder

Strategidirektøren fra Normal kårede Skolemestrene i Erhvervscase

Årets casevirksomhed for DM i Erhvervscase er detailvirksomheden Normal. De havde sendt deres direktør for strategi og ekspansion, Jakob F. Maarbjerg, som gæstedommer til skolemesterskaberne.

Hhx-eleverne havde udtænkt detaljerede forretningsplaner for butikskæden, og forløbet sluttede af med, at Jakob F. Maarbjerg kårede en vindergruppe.

- Passion og flid er de vigtigste egenskaber at have med sig, påpegede den unge direktør, der også fik lejlighed til at fortælle lidt om sit eget karriereforløb foran de lyttende unge mennesker – en karriere, der ligeledes tager udgangspunkt i hhx-uddannelsen.

Vindergruppen blev Thea Jørgensen, Louise Andreasen, Kathrine Toft Larsen og Camilla Lambertsen. De fik ros for deres innovative og grundige arbejde med emnet kundeloyalitet.

Ikke-navngivet-2-web.jpg

Regionalt mesterskab på hjemmebane
Gruppen skal nu repræsentere Rybners Handelsgymnasium ved Regionsmesterskabet, som i år foregår på hjemmebane på Rybners den 5. september.

Normal er valgt som case af Danske Erhvervsskoler og Gymnasier og vil være casevirksomhed både ved regionsmesterskaber på Rybners og DM-finalen i København den 25. september.

  • DM i Teknologi og Erhvervscase er et danmarksmesterskab for elever på det tekniske gymnasium, htx, og det merkantile gymnasium, hhx.
  • Hhx-eleverne skal gennem en erhvervscase dyste om at udtænke forretningsplaner for en dansk virksomhed og konkurrere om at være de bedste erhvervstalenter inden for markedsstrategi og innovative forretningsidéer.
  • Læs mere her: https://deg.dk/aktuelt/visning/detail/news/normal-er-aarets-erhvervscase/

 IMG_6559-web.jpg
Ikke-navngivet-1-web.jpg