Nyheder

HHX-elever brillierede i samarbejdsøvelse på studieturen

Underviser Peder Henriksen fortæller:
- Øvelsen gik i al sin enkelthed ud på at bygge det højeste tårn på tid (20 min.) af fem notesblokke, fem kuglepenne og en rulle tape. Til sidst skulle der placeres en pakke tyggegummi øverst, uden at tårnet kollapsede eller væltede.

Vores portugisiske værter meddelte med stolthed, at det i øjeblikket var portugisiske studerende, der havde rekorden med et tårn på lidt over to meter.
Efter to minutter kunne vores vært dog konstatere, at eleverne i 3.j i høj grad var "competitive" og i besiddelse af "exellent co-operative skills".
Dette gjorde naturligvis min kollega, Anne-Kari, og jeg meget stolte. Da konkurrencen var slut havde to af grupperne begge bygget et tårn på over to meter.
Ikke-navngivet-1.jpg

Et dream team bestående af drengegruppen (fra venstre) Mike, Mark, Adis & Esben satte alle konkurrenter til vægs med en ny rekord på 216 cm. 

Kreativ tænkning, taktisk overblik og en nærmest medfødt evne til at samarbejde effektivt og systematisk var væsentlige egenskaber bag gruppens flotte resultat. Det var dejligt at kunne imponere vores værter, og vi måtte trøste dem lidt med, at danske unge jo er vokset op med Lego, og at "danish design" jo ikke er et koncept, der er opstået ud af det blå.
CIMG0950.JPG