Nyheder

Rybners Kursuscenter opgraderer dig til "Svejser version 2017"

Rybners Kursuscenter lancerer nu - som den eneste udbyder - kurset ”Egenkontrol af svejsearbejde og svejseprocedurer”. Teorikurset for smede og svejsere, som ønsker at dygtiggøre sig i sit arbejde indenfor svejseområdet.

Med det nye kursus opfylder Rybners Kursuscenter et ønske fra en lang række virksomheder og samarbejdspartnere.

- Når vi spørger virksomhederne, hvad de har behov for, så lyder svaret et kursus med fokus på visuelkontrol og egenkontrol der kan løfte vores medarbejderes teoretisk & praktiske viden inden for svejseområdet. Det får de med dette kursus, fortæller svejsekonsulent Carsten Jensen.

Svejser-2017a

De tre første kursusforløb er planlagt til 20. - 22. februar, 6. - 8. marts og 3. - 5. april 2017, men der er mulighed for at oprette egne virksomhedshold - Ret henvendelse til svejsekonsulenterne for at høre nærmere.

- Hvis en virksomhed stiller med et hold, så finder vi en dato, der kan passe ind i den enkelte virksomheds planlægning. Det er ikke noget problem, siger Carsten Jensen.

Ønsker du at opgradere dine folk til ”Svejser version 2017” så kontakt vores svejsekonsulenter og book et kursusforløb, eller du kan tilmelde jer på dette link: Book her

 

Svejsekonsulent                                       Svejsekonsulent                           Svejsekonsulent

Carsten Jensen                                        Henning Ebsen Mortensen          Søren Christensen

Mobil: 2485 7444                                      Mobil: 6155 1890                         Mobil: 3046 1482