Nyheder

Elever diskede op med gourmetretter på Britannia

De har trænet og trænet og bidt negle og været nervøse. Kokke- og tjenereleverne fik lov til at stå for alt fra fra indkøb, menusammensætning, valg af vin og alt hvad der ellers hører til, når Hotel Britannia holder et gourmetmad-arrangement for betalende gæster. 

At de havde forberedt sig godt fik gæsterne da også at mærke. Retterne var både godt planlagt, tilbredt og serveret. Og vinene passede til. 

webDSC_0886.jpg
Retterne hed Forårsmarken, Fuglereden, Bålet, Fuglen, Vintergækken og Guleroden. Her er det Bålet: Pighvar, blomkålspuré og asparges. 

webDSC_0924.jpg
Kokkene var selv inde i restauranten og præsentere de retter, som de selv havde planlagt og tilberedt, hvilket mange af dem var meget nervøse over. Her er det Rikke, som præsenterer sin ret. 

web2.jpg
Tjenereleverne var i deres es i restauranten. Her er det Lennie. 

webDSC_0878.jpg
Travlhed i køkkenet, hvor kokkeeleverne var i deres es. 

Se flere billeder på Facebook